Nog 2 dagen te gaan
Blijf op de hoogte en volg Lenny
06 Februari 2007 | Nederland, Gouda
Jemig, het vliegt nu wel erg snel om, die laatste dagen. Afgelopen zaterdag was alweer mijn voorlopig laatste dag in Central. En die avond was ook meteen mijn slotfeest voor dit seizoen van So What. Ondertussen heb ik vandaag zelfs mijn backpack weer uit de kast getrokken en ook al ingepakt, zodat ik de laatste 2 dagen (of eigenlijk 1,5 dag) nog kan besteden aan de "laatste dingetjes". Want het is niet mis zeg, naar Tanzania gaan; wat moet je daar een hoop voor regelen. Of misschien ligt dat ook een beetje aan mij, en regel ik gewoon graag...
De tas is in ieder geval voor 90% ingepakt en ik heb zelfs een berichtje ontvangen van mijn stagebedrijf, dat meneer Kopwe me op komt halen van de airport. Ik ben benieuwd of dat ook echt gaat gebeuren, maar ik heb in ieder geval weer een teken van leven uit Dar es Salaam ontvangen (na ruim 3 weken stilte..).
Zondagavond ben ik nog even verrast met een super-gaaf t-shirt wat ik heb gekregen waar foto's van Margreet, Vas, Simon, Maartje, Jurriaan, Sigrid, Tijn, Rem en Wilfried op staan. Echt zoooo lief!
Gisteravond nog een ontzettend gezellig etentje gehad met de meiden van Central; had ik zeker niet willen missen! En morgen is ongeveer mijn laatste dag waarin ik Goudse kaas, kroketten, stamppotten, dropjes en stroopwafels kan eten. Ik ga er nog maar even van genieten...
Liefs,
Lenny
07 Februari 2007 - 08:33
Jolanda:
Hoi hoi,
Jeetje, spannend allemaal, wel goed dat je dat allemaal aan durft om zó ver te reizen!! Ik wens je heel veel plezier met je stage in Tanzania. Geniet nog van je koude dagje in Gouda en een goede vlucht morgen! Ik ga je natuurlijk weer volgen via deze blog :) Nou heel veel plezier en succes en tot over een half jaar!
Liefs en een dikke kus -
07 Februari 2007 - 10:44
Petra:
hey Lenny!!
echt supergaaf allemaal en ben heel blij voor je! hoop dat je een supertijd tegemoet gaat!! goede reis en tot je volgende bericht vanuit tanzania dan...en geniet maar van NLs eten zolang het nog kan ja!! :)
Kus Petra -
07 Februari 2007 - 13:38
Sig:
Hey Lenny!!!
Ik mis je nu al!!!
dikke kus Sig -
09 Februari 2007 - 22:48
Rosalie:
Vandaag mama gesproken en gehoord dat het een beetje mis is gegaan. Hopelijk ben je zaterdag dan wel in Tanzania. Ben wel benieuwd hoe je het daar vindt. Succes en sterkte van Rosalie -
10 Februari 2007 - 09:47
Mendy:
Hi Len! Hopelijk ben je helemaal veilig aangekomen. Ben super benieuwd naar je eerste indrukken!!!Heeeeeeel veel plezier daar. Jammer dat we elkaar niet meer hebben gezien, maar ik ga fanatiek je site bij houden! Heel veel liefs van mij. -
12 Februari 2007 - 12:54
Wilvan7ter.:
gikheb jeverslag gezen van de laatste dagen in nederland.groetjes wilvanseventer.