8 Februari is het dan zover!
Blijf op de hoogte en volg Lenny
01 Februari 2007 | Nederland, Gouda
Ik kan het bijna zelf niet geloven. Het ene dagboek is net af, en de volgende is alweer gemaakt. Wat ben ik toch ook een enorme bofkont dat ik weer voor een paar maanden mag vertrekken!
Ik zal even in het kort uitleggen wat de bedoeling is voor de komende maanden (voor zover ik dat in het kort kan natuurlijk...). Ik ga 20 weken stagelopen bij de Tanzania Tourist Board(www.tanzaniatouristboard.com). Deze instantie behoort bij de overheid en ik mag me bezig gaan houden met het promotiemateriaal en de verspreiding ervan. Maar, wat ik zelf nog veel leuker vind: ze gaan me betrekken bij projecten m.b.t. cultureel toerisme in Tanzania. Uiteraard houd ik er rekening mee dat we het hier wel over Afrika hebben, dus dit is wat er letterlijk in mijn contract staat, maar ik zal toch eerst met eigen ogen willen zien of ik dit ook echt ga doen. Dus wie weet schrijf ik over 2 weken wel heel andere dingen op!
Mijn vertrek is op donderdag 8 februari en op 9 februari land ik in Dar es Salaam, mijn woonplaats voor de komende 20 weken. Er wonen ongeveer 3 miljoen mensen in deze stad, die aan de kust van Tanzania ligt. Ik heb op dit moment nog geen onderkomen, dus ik ga er nu nog even vanuit dat ik naar een hostel ga en van daaruit een ander onderkomen ga vinden.
De voorbereidingen voor het vertrek gaan naar mijn weten best goed. Ik heb een ticket, visum, verzekering etc. geregeld en ik ben afgelopen maandag lek-geprikt bij het vaccinatie-centrum. Ook ben ik vanaf maandag aan de zware malaria-pillen begonnen, en die vallen nog steeds goed (even afkloppen). Het schijnt dat je daar heel erg ziek van kan worden, maar ik denk dat het bij mij wel mee gaat vallen, gelukkig!
Dit is even in het kort wat ik aan het doen ben en wanneer ik vertrek. Ik hoop iedereen nog te kunnen zien voordat ik vertrek, maar ik ben bang dat het moeilijk wordt. Een afscheidsfeestje zit er deze keer helaas niet in, omdat ik te weinig tijd heb om iets te kunnen regelen, maar hopelijk zie ik de meeste mensen aanstaande zaterdag in So What. Dus; tot zaterdag!
Liefs,
Lenny
01 Februari 2007 - 21:15
Wil:
hoi Lenny
ik weet niet wanneer je dit leest mischien ben je nog wel in nederland maar ik wens je in ieder geval heel veel plezier in tanzania en wij zien elkaar zeker daar
groetjes Wil -
02 Februari 2007 - 21:24
Nardo:
Jeetje zeg, jij reist de wereld af zeg!!
Veel plezier daar in Afrika dan maar he!!
Nardo. -
05 Februari 2007 - 10:13
Catelijne:
hee lenny, ik heb je site onthouden! Ook al ben je er nog niet, toch maar alvast even gekeken. Echt geweldig om daar heen te gaan zeg! Heel veel plezier!
En een goeie reis donderdag!
Catelijne -
05 Februari 2007 - 15:01
Femke:
Heej Lenny, Heel veel succes in Tanzania! ik ben zelf in Ghana geweest en dat was zeker een ervaring om nooit meer te vergeten, kben helemaal verliefd geworden op Afrika. Ik probeer nu vanuit Letland een stage plek te regelen:) Ik ben benieuwd naar al je verhalen, xxx Femke